ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τ.Μπάιντεν: «Αν προκύψει σοβαρός ιατρικός λόγος θα αποσυρθώ»

Για πρώτη φορά μιλά για αποχώρηση από την διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ

Τ.Μπάιντεν: «Αν προκύψει σοβαρός ιατρικός λόγος θα αποσυρθώ»

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τον προεκλογικό αγώνα για την προεδρία των ΗΠΑ αν εμφανιζόταν ιατρικός λόγος, αναφέρεται από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε ενημέρωση των συντακτών από το Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος που θα τον έκανε να αναθεωρήσει την παραμονή του στην προεδρική κούρσα.

Στην απάντησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε:

«Αν είχα κάποια ιατρική κατάσταση που προέκυπτε, αν κάποιος, αν οι γιατροί έρχονταν σε μένα και μου έλεγαν έχεις αυτό το πρόβλημα και εκείνο το πρόβλημα…».

Νωρίτερα αυτόν το μήνα, ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον παρουσιαστή του ABC Τζορτζ Στεφανόπουλο ότι θα εγκατέλειπε την κούρσα μόνο αν του το έλεγε ο «Παντοδύναμος Κύριος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Μπάιντεν έρχονται εν μέσω αυξανόμενων εκκλήσεων από τους Δημοκρατικούς να αποσύρει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή λόγω ανησυχιών για την ηλικία και τη διανοητική του επάρκεια, ιδίως μετά την κακή του εμφάνιση στην τηλεμαχία απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.