Ο γιατρός του Μπάιντεν Κέβιν Ο’Κόνορ δήλωσε σε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει πυρετό και τα ζωτικά του σημεία είναι φυσιολογικά.

ΟΜπάιντεν αντιμετωπίζει «ήπια συμπτώματα του ανώτερου αναπνευστικού» που σχετίζονται με την Covid, αναφέρουν νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γιατρός του Μπάιντεν, Κέβιν Ο’Κόνορ, δήλωσε σε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει πυρετό και τα ζωτικά του σημεία είναι φυσιολογικά.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «εξακολουθεί να βιώνει ήπια συμπτώματα από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα που σχετίζονται με την πρόσφατη λοίμωξη Covid-19», αλλά δεν έχει πυρετό και τα ζωτικά του σημεία είναι φυσιολογικά, δήλωσε την Πέμπτη ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

«Συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή» και «θα συνεχίσει να ασχολείται με τις υποθέσεις του αμερικανικού λαού», δήλωσε ο δρ Κέβιν Ο’ Κόνορ στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τετάρτη, ενώ βρισκόταν στο Λας Βέγκας για μια σειρά εκδηλώσεων, ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

«Είναι εμβολιασμένος και ενισχυμένος και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρέιν Ζαν-Πιέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!