ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Τα βλέμματα στραμμένα στις ΗΠΑ για το debate Ν.Τραμπ-Τ.Μπάιντεν: «Πώς να του φερθώ;» – Το βίντεο «τρολ» που ανέρτησε

Ο νυν πρόεδρος θέλει να χτυπήσει τον Ν.Τραμπ στις αμβλώσεις

Τα βλέμματα στραμμένα στις ΗΠΑ για το debate Ν.Τραμπ-Τ.Μπάιντεν: «Πώς να του φερθώ;» – Το βίντεο «τρολ» που ανέρτησε

Όλος ο πλανήτης έχει στρέψει την προσοχή του στο αποψινό debate μεταξύ του Ντόναλτ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Το αεροπλάνο του Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια στις 22.03 ώρα Ελλάδας, σχεδόν έξι ώρες πριν από την τηλεμαχία του με τον Τραμπ.

Πρόκειται για την πρώτη απευθείας αναμέτρηση μεταξύ του Δημοκρατικού προέδρου, ηλικίας 81 ετών, και του 78χρονου Ρεπουμπλικανού προκατόχου του από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, που είναι τόσο τεταμένη όσο και αβέβαιη, για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπαιντεν ότι έχει ριχτεί στην προετοιμασία για το ντιμπέιτ, ενώ εκείνος αναφέρει ότι δεν έχει καν αποφασίσει για τη στρατηγική του.

Στη Φιλαδέλφεια ρωτούσε τους ψηφοφόρους του: «Πώς να του φερθώ; Πρέπει να είμαι σκληρός και δυσάρεστος και να λέω ότι είναι ο χειρότερος πρόεδρος, που υπήρξε ποτέ, ή να είμαι καλός και ήρεμος και να τον αφήνω να μιλήσει;».

Ο νυν πρόεδρος από την πλευρά του εστιάζει στο κακό που έχει κάνει ο Τραμπ στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα στις αμβλώσεις.

Με σποτ, υπενθυμίζει ότι έχουν ήδη περάσει δύο χρόνια, από τότε που ο Τραμπ, τοποθετώντας δικαστή των απόψεών του στο Ανώτατο Δικαστήριο, κατάφερε να ακυρώσει τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ, που διαφυλάσσει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση

«Αυτά λέει ο Ντόναλντ Τραμπ για την ελευθερία σας: “Μετά από 50 χρόνια αποτυχίας, χωρίς κανείς μέχρι τότε να έχει πλησιάσει τον στόχο, εγώ κατάφερα να καταργήσω τον νόμο Ρόου κατά Γουέιντ”, αναφέρει ο Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται να είναι μια σκληρή μάχη, καθώς το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι αρκετά μεγάλο και θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.