ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τι συμβαίνει με τον Τζο Μπάιντεν; Τον «παραίτησαν» από τις προεδρικές εκλογές εν αγνοία του; (upd)

Σενάρια συνωμοσίας στον Λευκό Οίκο: Ποιος έγραψε και υπέγραψε την επιτολή "του";

Τι συμβαίνει με τον  Τζο Μπάιντεν; Τον «παραίτησαν» από τις προεδρικές εκλογές εν αγνοία του; (upd)

(Ανανέωση από 01:12 22/7): Υπάρχει περίπτωση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να βρέθηκε προ τετελεσμένων και να ανακοινώθηκε η παραίτησή του όχι από τον ίδιο, αλλά από κάποιους μέσα στο Δημοκρατικό κόμμα που είχαν πάρει τον έλεγχο του λογαριασμού του στο Χ;

Γιατί περιορίστηκε σε μια ανάρτησή από τον προσωπικό του λογαριασμό στο “X” τη στιγμή που θα έπρεπε να είχε κάνει τη δήλωσή παραίτησης τουλάχιστον τηλεοπτικά;

Υπάρχει κάτι άλλο που έχει γίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Λευκού Οίκου;

Πολλοί αναφέρουν ότι κάποιοι πήραν τον έλεγχο του προσωπικού λογαριασμού του Μπάιντεν στο “X” (ο αντίστοιχος του Λευκού Οίκου όπως και ο POTUS δεν έχουν καμιά σχετική ανάρτηση) και ανακοίνωσαν την παραίτησή του.

Μια εξήγηση είναι ότι η υποψηφιότητά του είναι κομματικό θέμα των Δημοκρατικών και δεν αφορά την προεδρική του «λειτουργία» η οποία παραμένει έως έχει έως και τον Νοέμβριο, έτσι θα ήταν άστοχο  να αναρτηθεί κάτι τέτοιο στους επίσημους λογαριασμούς, του προέδρου.

Ποιοι όμως είναι αυτοί που μπορεί να επιχείρησαν κάτι τέτοιο; Δεν κατονομάζονται, αλλά η Καμάλα Χάρις, ο Μπάρακ Ομπάμα και οι Κλιντον είναι στη λίστα.

Είναι γεγονός ότι τόσο η γυναίκα του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ Μπάιντεν όσο και ο γιός του Χάντερ δεν θα συμφωνούσαν ποτέ σε μια τέτοια απόφαση. Τι έχει γίνει τότε;

Η Λόρα Λούμερ δίνει την δική της εκδοχή η οποία δεν διαφέρει από τις πρώτες εντυπώσεις αναφορικά με την περίφημη επιστολή.

Η δημοσιογράφος αναφέρει συγκεκριμένα:

«Παρατηρήσατε ότι η επιστολή αποχώρησης του Μπάιντεν δεν έχει γραφεί στο επίσημο επιστολόχαρτο;

Πηγή μου είπε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν έγραψε καν αυτό το γράμμα.

Η ίδια πηγή μου λέει ότι ήταν ο Στιβ Ρικέτι, ο σύμβουλος του Τζο Μπάιντεν που την έγραψε.

 Στην πραγματικότητα έγραψε την επιστολή μαζί με τον  ανώτερο σύμβουλο και πρόεδρο της εκστρατείας του Μπάιντεν, Μάικ Ντονίλον, ο οποίος ήταν παρών ως μάρτυρας, ενώ ο Ρικέτι έγραψε την επιστολή επειδή ο Μπάιντεν δεν είναι σε θέση  να γράψει μια επιστολή ή να καταλάβει τι συμβαίνει.

Αυτό σημαίνει ότι και  η υπογραφή είναι πιθανόν πλαστογραφημένη στην επιστολή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι νόμιμη. Οι Δημοκρατικοί προσποιούνται τον Τζο Μπάιντεν του οποίου το πτώμα κυριολεκτικά “σαπίζει” μέσα στον Λευκό Οίκο.»

Πάντως  η Λούμερ αποφεύγει να κάνει κάποια υπόθεση αναφορικά με το αν ο Μπάιντεν γνώριζε για την σύνταξη της επιστολής ή όχι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.