O κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουόλς συναντήθηκε με τον Άλεξ Σόρος, τον γιο του δισεκατομμυριούχου και διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, στο διαμέρισμα του Άλεξ στη Νέα Υόρκη.

Η συνάντηση πυροδότησε κριτική από τον Ρεπουμπλικανό πρώην υποψήφιο για την προεδρία  Βιβέκ Ραμασουάμι, ο οποίος αποκάλεσε τον Άλεξ Σόρος «αφέντη μαριονετών».

Ο Ramaswamy μοιράστηκε φωτογραφίες από την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Αν κοιτάξεις καλύτερα  μπορείς να δεις τις χορδές στη μαριονέτα», λέγοντας σαφώς  ότι ο Σόρος ελέγχει τους Δημοκρατικούς ηγέτες.

Ο Έλον Μασκ επέκρινε τον Σόρος για την υποστήριξη της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις, σημειώνοντας ότι τόσο ο Σόρος όσο και ο πατέρας του έχουν συμβάλει σημαντικά στις εκστρατείες της Χάρις και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Σόρος ανέλαβε τον έλεγχο της «φιλανθρωπικής» αυτοκρατορίας των 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων του πατέρα του το 2023 και έχει καταστήσει σαφές ότι σκοπεύει να συνεχίσει να υποστηρίζει «προοδευτικούς» σκοπούς.

Η χρηματοδότησή του έχει επεκταθεί στη στήριξη υποψηφίων των Δημοκρατικών, συμπεριλαμβανομένου του Βαλζ  και της αντιπροέδρου Χάρις.

Αυτή η πρόσφατη συνάντηση ήταν η δεύτερη φορά τον περασμένο μήνα που ο Βαλζ  συναντήθηκε  με τον Άλεξ Σόρος. Τον Αύγουστο, ο Σόρος και η σύζυγός του, Χούμα Αμπεντίν – η  πρώην βοηθός της Χίλαρι Κλίντον – συναντήθηκαν με τον Βαλζ κατά τη διάρκεια του Εθνικού Συνεδρίου των Δημοκρατικών στο Σικάγο. Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο Σόρος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τον Βαλζ  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλώνοντας ότι είχε «Walzified» και «Walzpilled».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!