
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, με τον Έλληνα ομόλογό του, Γιώργο Γεραπετρίτη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπως ανακοίνωσε επισήμως το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών.
Την Παρασκευή ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα μεταβεί στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ όπου θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάρκο Ρούμπιο, μια συνάντηση που αποδεικνύει το στρατηγικό βάθος των σχέσεων ΗΠΑ-Ελλάδος, καθώς ο Γιώργος Γεραπετρίτης είναι από τους πρώτους ξένους ΥΠΕΞ που περνούν την πόρτα του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Στην συνάντηση των δυο ΥΠΕΞ θα συζητηθεί το πλαίσιο των διμερών επαφών αλλά και τα κρίσιμα ανοιχτά ζητήματα σε διεθνές επίπεδο. Ο Γ.Γεραπετρίτης θα έχει σημαντικές επαφές και στο Κογκρέσο, τόσο στη Βουλή όσο και στη Γερουσία με νομοθέτες και από τα δυο κόμματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.