ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Την «πόρτα της εξόδου» βλέπει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ Ν.Κουλέμπα

Βαθαίνει η πολιτική κρίση στην Ουκρανία

Την «πόρτα της εξόδου» βλέπει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ Ν.Κουλέμπα

Βαθαίνει η πολιτική κρίση στην Ουκρανία καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα πρόκειται να αποπεμφθεί.

Υπενθυμίζεται ότι και ο υπουργός για την εγχώρια παραγωγή όπλων της Ουκρανίας Ολεξάντρ Καμούσιν υπέβαλε την παραίτησή του, ανακοινώνοντας ότι ότι δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του.

Ταυτόχρονα, παραιτήθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντενίς Μαλιούσκα και ο υπουργός Περιβάλλοντος Ρουσλάν Στριλέτς, με τις αιτήσεις για την παραίτησή τους να αναμένεται να συζητηθούν σύντομα στο κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποχώρηση των τριών υπουργών αυξάνει την αβεβαιότητα γύρω από την κυβέρνηση, με τουλάχιστον άλλα πέντε υπουργικά χαρτοφυλάκια να παραμένουν κενά μετά απο αντίστοιχες αποχωρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.