ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το Κρεμλίνο «τρολάρει» τον Μακρόν για τους τραβεστί, τον Ιππότη της Αποκάλυψης κλπ.: «Όποιος Γάλλος ζητήσει άσυλο θα τον δεχτούμε»!

Τα έγγραφα μπορούν να προσκομιστούν στη Ρωσική Πρεσβεία στο Παρίσι

Το Κρεμλίνο «τρολάρει» τον Μακρόν για τους τραβεστί, τον Ιππότη της Αποκάλυψης κλπ.: «Όποιος Γάλλος ζητήσει άσυλο θα τον δεχτούμε»!

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δήλωσε πως «η Ρωσία είναι έτοιμη να χορηγήσει πολιτικό άσυλο σε Γάλλους πολίτες που υπέφεραν από την παρακολούθηση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

Η Μ.Ζαχάροβα ανακοίνωσε μάλιστα και αναλυτικές οδηγίες για την παροχή ασύλου.

Για να λάβετε άσυλο στη Ρωσία, θα απαιτηθούν τα ακόλουθα έγγραφα:

  • διαβατήριο Γάλλου πολίτη
  • εισιτήριο εισόδου στην τελετή έναρξης και φορολογική απόδειξη που επιβεβαιώνει την αγορά
  • πόρισμα ψυχολόγου/ψυχιάτρου σχετικά με τη φύση του ψυχολογικού τραύματος που υπέστη και συμβολαιογραφικό αντίγραφο για τη ρωσική μετάφραση

Τα έγγραφα μπορούν να προσκομιστούν στη Ρωσική Πρεσβεία στο Παρίσι, ενώ ο χρόνος επεξεργασίας της αίτησης είναι έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.