Με τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ να μην απέχουν παρά ελάχιστες ήμερες οι Δημοκρατικοί επιστρατεύουν όλες τους τις δυνάμεις για να αποτρέψουν μια νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Από την συστράτευση αυτή των Δημοκρατικών δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια η Χίλαρι Κλίντον η οποία προχώρησε σε ένα πρωτοφανή ισχυρισμό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Madison Square Garden για να «αναπαραστήσει» τη γνωστή ναζιστική εκδήλωση στον ίδιο χώρο πριν από 85 χρόνια.

Η αντίπαλος του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016 προειδοποιεί τους Αμερικανούς να μην του δώσουν άλλη θητεία με μόλις 12 ημέρες να απομένουν μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ότι ο Τραμπ επιδιώκει να «αναπαραστήσει» τη ναζιστική συγκέντρωση που έλαβε χώρα στο MSG λίγο περισσότερο από έξι μήνες πριν από την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αφού ανέφερε ότι συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό του Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του προσωπικού του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι ως «φασίστα». προέτρεψε τους ψηφοφόρους να «ανοίξουν τα μάτια τους» και να εμποδίσουν τον Τραμπ να κερδίσει.

Ο Τραμπ πρόκειται να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο Madison Square Garden την Κυριακή, μόλις εννέα ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Κάποιοι αμφισβήτησαν την επιλογή της τοποθεσίας τόσο κοντά στις εκλογές, όταν η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι πολύ μπλε και είναι πολύ απίθανο ο πρώην πρόεδρος να δημιουργήσει αρκετό έδαφος για να κερδίσει τους ψηφοφόρους στη φιλελεύθερη πόλη.

«Ξέρετε, ένα άλλο πράγμα που θα δείτε την επόμενη εβδομάδα ο Κέιτλαν είναι ότι ο Τραμπ αναπαριστά πραγματικά τη συγκέντρωση του Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν το 1939», συνέχισε η Κλίντον.

">