ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Τζ.Ντ.Βανς σαρκάζει την Κ.Χάρις: «Να την αντικαταστήσουν με τον Τ.Μπάιντεν»

«Ο Χριστιανισμός έχει τις αρχές της αξιοκρατίας»

Τζ.Ντ.Βανς σαρκάζει την Κ.Χάρις: «Να την αντικαταστήσουν με τον Τ.Μπάιντεν»

 Ο Τζέι Ντι Βανς μίλησε για το πώς η ινδουίστρια γυναίκα του στάθηκε στο πλάι στην απόφασή του να ασπαστεί τον Καθολικισμό, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να σαρκάσει τις επιδόσεις της Κάμαλα Χάρις στη συνέντευξή της στο Fox News ζητώντας αστειευόμενος οι Δημοκρατικοί να ξαναεπιλέξουν τον Τ.Μπάιντεν.

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, ο οποίος ασπάστηκε τον Καθολικισμό τα τελευταία πέντε χρόνια, νιώθει ενοχές απέναντι στη σύζυγό του, Ούσα Βανς, που τον συνόδευε στην εκκλησία κάθε εβδομάδα. Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Βανς αποκάλυψε ότι η σύζυγός του, Ούσα, η οποία μεγάλωσε σε μια ινδουιστική οικογένεια, τον στήριξε στο πνευματικό του ταξίδι προς την καθολική πίστη και τελικά στη βάπτισή του το 2019.

 «Νιώθω απαίσια απέναντι στη γυναίκα μου γιατί πηγαίνουμε στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, εκτός αν είμαστε στο εξωτερικό», είπε ο Βανς, μιλώντας για την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Τα πρώτα του βήματα προς τον Καθολικισμό προήλθαν, όπως δήλωσε, από τη σκέψη να κάνει «μεγάλα πράγματα» στη ζωή, καθώς βρήκε τις αξίες της αξιοκρατίας, μια «βαθιά επιθυμία και έλλειψη». «Νόμιζα ότι ο Χριστιανισμός, τον οποίο είχα απορρίψει ως νέος, απαντούσε καλύτερα στις ερωτήσεις σχετικά με το να είμαι ενάρετος άνθρωπος από τη λογική της αμερικανικής αξιοκρατίας», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής του Οχάιο.

Παιδί Ινδών μεταναστών, η Ούσα δήλωσε στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών τον περασμένο Ιούλιο ότι ο σύζυγός της προσαρμόστηκε στη χορτοφαγική διατροφή και μάλιστα έμαθε πώς να μαγειρεύει ινδικό φαγητό.

Να επιλέξουν ξανά τον Μπάιντεν προτρέπει ο Βανς τους Δημοκρατικούς

Επιπλέον, στον απόηχο της χθεσινής συνέντευξης της υποψήφιας για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, Κάμαλα Χάρις, στο δίκτυο Fox News, ο Τζέι Ντι Βανς… τρόλαρε το κόμμα της.

 Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ», ο Βανς προέτρεψε τους Δημοκρατικούς να αντικαταστήσουν την Κάμαλα Χάρις με τον Τζο Μπάιντεν, μετά την κακή εμφάνισή της στο Fox News.

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών απάντησε «όχι» όταν ρωτήθηκε αν ο τέως πρόεδρος έχασε τις εκλογές του 2020. «Σχετικά με τις εκλογές του 2020, έχω απαντήσει άμεσα σε αυτή την ερώτηση εκατομμύρια φορές: Όχι. Νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από το 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βανς σε συγκέντρωση στο Γουίλιαμσπορτ της Πενσιλβάνια.

«Έχασε, λοιπόν, ο Ντόναλντ Τραμπ τις εκλογές; Όχι με τις λέξεις που θα χρησιμοποιούσα εγώ, εντάξει;», είπε ο Βανς. «Πραγματικά δεν με νοιάζει καθόλου αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί μου σε αυτό το θέμα», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που θα κάνουν τα μέσα ενημέρωσης είναι να εστιάσουν στις δικαστικές υποθέσεις ή να επικεντρωθούν σε κάποια τρελή θεωρία συνωμοσίας. Αυτό που ξέρω, αυτό που έχω επαληθεύσει ότι συνέβη, είναι ότι το 2020, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας λογόκριναν τους Αμερικανούς από το να μιλούν για πράγματα όπως η ιστορία με τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν. Κι αυτό είχε μεγάλες, μεγάλες συνέπειες στις εκλογές», υπογράμμισε ο υποψήφιος για την αντιπροεδρία με τους Ρεπουμπλικανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.