ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υποψήφιος αντιπρόεδρος ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη ισλαμική χώρα με πυρηνικά όπλα»! (upd)

«Αρχίζει το ματς»: Με απίστευτο πολιτικό θάρρος ξεκινά την πολιτική του καριέρα στα «σαλόνια« της πολιτικής «το φτωχόπαιδο από το Οχάιο»

Υποψήφιος αντιπρόεδρος ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς: «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η πρώτη ισλαμική χώρα με πυρηνικά όπλα»! (upd)

(Aνανέωση – αρχική δημοσίευμα 17.01): Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος με τους Ρεπουμπλικανούς, Τζέι Ντι Βανς, τον οποίο ανακοίνωσε χθες ως αντιπρόεδρο ο Ν.Τραμπ, έδειξε μια απίστευτη πολιτική ειλικρίνεια δηλώνοντας αυτό που πιστεύει, ότι «η Βρετανία υπό τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών θα είναι η πρώτη πραγματικά ισλαμική χώρα με πυρηνικά όπλα».

Η δήλωση από μόνη της είναι εντυπωσιακή και απηχεί τον τρόπο που σκέπτεται και δρα το στενό επιτελείο του Ν.Τραμπ1

Μεγάλη η δόση αλήθειας σε αυτό που είπε ο Τζέι Ντι Βανς, αλλά και μεγάλο το θάρρος για να το πει!

Ολόκληρες πόλεις της Βρετανίας έχουν καταληφθεί από ορδές ισλαμιστών και το ίδιο το Λονδίνο έχει Πακιστανό δήμαρχο!

Ξεκινά απίστευτα δυναμικά και να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό!

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των Εργατικών, Άντζελα Ρέινερ, απάντησε άμεσα, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του Βανς ως «ανάλαφρη και αβάσιμη» ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση της Βρετανίας επιδιώκει τη συνεργασία με όλους τους διεθνείς συμμάχους της.

Ο υφυπουργός Οικονομικών, Τζέιμς Μάρεϊ, δήλωσε ότι δεν κατανοεί τι ακριβώς εννοούσε ο Βανς, προσθέτοντας περαιτέρω σύγχυση στη δήλωση αυτή. Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Ντέιβιντ Λάμι, που έχει προσπαθήσει να χτίσει γέφυρες με συμμάχους του Τραμπ, αντιμετωπίζει τώρα μια σοβαρή πρόκληση​​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βανς υπερασπίζεται τη θέση του, ισχυριζόμενος ότι η αλλαγή στην πολιτική σκηνή του Ηνωμένου Βασιλείου και η άνοδος των Εργατικών θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης των ισλαμιστικών στοιχείων στη χώρα​.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.