ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζο Μπάιντεν: Περίεργα μηνύματα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ –Εμφανίστηκε και δεύτερη φορά να κρατά καπέλο του Τραμπ!

Τι συμβαίνει;

Τζο Μπάιντεν: Περίεργα  μηνύματα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ –Εμφανίστηκε και δεύτερη φορά να κρατά καπέλο του Τραμπ!

Εντύπωση σε όλες τις ΗΠΑ έχει προκαλέσει η κίνηση του Αμερικανού πρόεδρου Τζο Μπαιντεν να φορέσει ένα καπέλο MAGA της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ Μπάιντεν ενώ επισκεπτόταν τον πυροσβεστικό σταθμό του Σάνκσβιλ στην Πενσυλβάνια για μια εκδήλωση μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου.

Την φωτογραφία επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς λέγοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος φόρεσε το καπέλο για να τονίσει την ανάγκη για «διακομματική ενότητα».

Η συγκεκριμένη απάντηση μπορεί και να εντάσσεται στα επίπεδα της πολιτικής αβρότητας αφού ουσιαστικά ο Τζο Μπάιντεν αποσύρεται από την πολιτική μετά τη λήξη της θητείας του αλλά το θέμα έχει και συνέχεια.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε ξανά με ένα τέτοιο καπέλο την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους.

Δεύτερη φορά σίγουρα δεν είναι σύμπτωση. Οι αναλυτές λένε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι σφόδρα ενοχλημένος από το «πραξικόπημα» της αποπομπής του από υποψήφιος πρόεδρος και τώρα αρχίζει να δείχνει το πόσο ενοχλημένος είναι.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι ο Μπάιντεν μισεί την Καμάλα Χάρις η οποία πρωτοστάτησε στην αποπομπή του αυτή.

Μέχρι το Νοέμβριο έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.