ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τζο Μπάιντεν: Βρέθηκε θετικός στον COVID-19 – Όργιο φημών για παραίτηση από τις εκλογές του Νοεμβρίου

Λευκός Οίκος: «Θα παραμείνει σε απομόνωση για μερικά 24ωρα»

Τζο Μπάιντεν: Βρέθηκε θετικός  στον COVID-19 –  Όργιο φημών για παραίτηση από τις εκλογές του Νοεμβρίου

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο αναφορικά με επικειμένη αναγγελία απόσυρσης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν από τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Αιτία για τις φήμες είναι αφενός η δήλωση του Αμερικανού προέδρου ότι θα εξέταζε την πιθανότητα να αποσυρθεί εάν υπήρχε σοβαρός ιατρικός λόγος και αφετέρου η επιβεβαίωση  από το Λευκό Οίκο ότι διαγνώστηκε  θετικός στον COVID-19, αλλά με ελαφρά συμπτώματα, όπως αναφέρεται.

Ο Μπάιντεν που ήταν να μιλήσει εχθές  σε εκδήλωση στη Νεβάδα ακύρωσε την εμφάνισή του για ιατρικούς λόγους οι οποίοι  τελικά αφορούσαν  τον κορωνοϊό.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος σε ενημέρωση των συντακτών από το Λευκό Οίκο, ο Μπάιντεν ρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιος λόγος που θα τον έκανε να αναθεωρήσει την παραμονή του στην προεδρική κούρσα.

Στην απάντησή του, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε:

«Αν είχα κάποια ιατρική κατάσταση που προέκυπτε, αν κάποιος, αν οι γιατροί έρχονταν σε μένα και μου έλεγαν έχεις αυτό το πρόβλημα και εκείνο το πρόβλημα…».

Όλως τυχαίως  λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πώς είναι θετικός στον COVID, ενώ πραγματοποιούσε περιοδεία στο Λας Βέγκας και φαινόταν υγιής, τουλάχιστον ως προς τα δεδομένα Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.