ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Β.Όρμπαν μετά τη νίκη του στις ευρωεκλογές: «Στέλνουμε τηλεγράφημα στις Βρυξέλλες – Μετανάστες στοπ, πόλεμος στοπ»

Για ακόμα μία φορά οι Ούγγροι επέλεγαν τις πολιτικές του πρωθυπουργού της χώρας και για την εκπροσώπησή τους στην ΕΕ

Β.Όρμπαν μετά τη νίκη του στις ευρωεκλογές: «Στέλνουμε τηλεγράφημα στις Βρυξέλλες – Μετανάστες στοπ, πόλεμος στοπ»

Το κόμμα του Βίκτορ Όρμπαν, το οποίο είχε χαρακτηρίσει «ιστορικές» τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ήρθε πρώτο με 43% κερδίζοντας έτσι για ακόμα μία φορά την ψήφο των Ούγγρων.

Έτσι για ακόμα μια φορά ο πρωθυπουργός της χώρας είδε τους πολίτες να τον επιβραβεύουν και αυτός τους υποσχέθηκε να πει «στοπ» σε πολλά που ζητούν οι Βρυξέλλες:

«Στέλνουμε τηλεγράφημα με τη νίκη μας στις Βρυξέλλες: Μετανάστευση στοπ, ομοφυλοφυλία στοπ, πόλεμος στοπ, Σόρος στοπ, Βρυξέλλες στοπ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός συνεχίζει όπως έχει αναφέρει για την Ευρώπη των Εθνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.