ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Πούτιν: «Το Κίεβο με τη βοήθεια των δυτικών αφεντικών του προσπαθεί να επιβραδύνει την προώθηση των ρωσικών δυνάμεων»

Αναρωτήθηκε τι είδους διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να γίνουν με έναν εχθρό,

Β.Πούτιν: «Το Κίεβο με τη βοήθεια των δυτικών αφεντικών του προσπαθεί να επιβραδύνει την προώθηση των ρωσικών δυνάμεων»

Μια ημέρα αφότου ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καταφέρθηκε εναντίον της Δύσης λέγοντας ότι αυτή η τελευταία υποστηρίζει την αιφνιδιαστική επιδρομή του Κιέβου στη ρωσική επικράτεια, οι Ουκρανοί εξαπέλυσαν σήμερα νέες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη ρωσική μεθοριακή περιφέρεια του Κουρσκ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως η αντιαεροπορική άμυνά του κατέστρεψε 12 μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από την περιφέρεια του Κουρσκ, στην οποία η Ουκρανία επιτέθηκε πριν από μία εβδομάδα και ισχυρίζεται πως είχε καταλάβει μέχρι χθες, Δευτέρα, έκταση 1.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταστράφηκε επίσης πάνω από την περιφέρεια του Βορονέζ και άλλο ένα πάνω από την περιφέρεια του Μπέλγκοροντ.

Ο Πούτιν υποστήριξε χθες, Δευτέρα, πως η επιδρομή της Ουκρανίας -η μεγαλύτερη αφότου η Μόσχα εξαπέλυσε το 2022 την εισβολή στην Ουκρανία- έχει στόχο να βελτιώσει τη διαπραγματευτική θέση του Κιέβου πριν από ενδεχόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες.

Στα πιο λεπτομερή μέχρι σήμερα σχόλιά του σχετικά με τις επιθέσεις, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι το Κίεβο, «με τη βοήθεια των δυτικών αφεντικών του», προσπαθεί να επιβραδύνει την προώθηση των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε τι είδους διαπραγματεύσεις θα μπορούσαν να γίνουν με έναν εχθρό, τον οποίο κατηγόρησε ότι ανοίγει πυρ αδιακρίτως εναντίον Ρώσων αμάχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.