ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

«Βασιλεύει» το χάος στο Πακιστάν: Βουλευτές ξυλοκοπήθηκαν όταν προσπάθησαν να μιλήσουν (βίντεο)

Ο Ιμράν Χαν κάλεσε σε διαδηλώσεις τους οπαδούς του και πλημμύρισαν όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας

«Βασιλεύει» το χάος στο Πακιστάν: Βουλευτές ξυλοκοπήθηκαν όταν προσπάθησαν να μιλήσουν (βίντεο)

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στην πρώτη συνεδρίαση της Βουλής του Πακιστάν έπειτα από την ανατροπή του Ιμράν Χαν.

Βουλευτές που θεωρούνται αποστάτες, διότι ανέτρεψαν την κυβερνητική πλειοψηφία, ξυλοκοπήθηκαν μόλις προσπάθησαν να πάρουν τον λόγο για να μιλήσουν. Η σύρραξη στην Βουλή γενικεύτηκε:

Ο ίδιος ο Ιμράν Χαν Κατήγγειλε πραξικόπημα των ΗΠΑ για την ανατροπή του, θεωρώντας πως η στάση του απέναντι στην Ρωσία και η άρνηση του να συμμετέχει στις κυρώσεις, οδήγησαν την αμερικανική πρεσβεία να οργανώσει πραξικόπημα και να οδηγήσει σε πρόταση μομφής που η τύχη της θα ήταν προδιαγεγραμμένη, καθώς βουλευτές του δικού του κόμματος, είχαν «αλλάξει πλευρά».

Κάλεσε μάλιστα σε διαδηλώσεις τους οπαδούς του, που κυριολεκτικά πλημμύρισαν όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε χαρακτηριστικά τι έγινε στο Ισλαμαμπάντ όπου μάλιστα ο απερχόμενος πρωθυπουργός έκανε και ομιλία:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.