ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Βενεζουέλα: Ανακοίνωσε ότι αποσύρει το διπλωματικό προσωπικό της από επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής

Έθεσαν υπό αμφισβήτηση την επανεκλογή του Μαδούρο

Βενεζουέλα: Ανακοίνωσε ότι αποσύρει το διπλωματικό προσωπικό της από επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «επέμβαση» των κυβερνήσεών τους στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας, η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι αποσύρει το διπλωματικό προσωπικό της από επτά χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Οι χώρες αυτές έθεσαν υπό αμφισβήτηση την επανεκλογή του προέδρου Νικολάς Μαδούρο στο αξίωμα στις εκλογές της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Καράκας θεωρεί ότι η θέση των κυβερνήσεων των χωρών αυτών —πρόκειται για την Αργεντινή, τη Χιλή, την Κόστα Ρίκα, τον Παναμά, το Περού, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Ουρουγουάη— πλήττει «την εθνική κυριαρχία» της Βενεζουέλας κι απαίτησε οι διπλωμάτες τους να αποχωρήσουν από το έδαφός της. Κατηγορούμενοι για συνωμοσίες, έξι αντιπολιτευόμενοι, οι οποίοι πρόσκεινται στη Μαρία Κορίνα Ματσάδο, ηγετική μορφή της αντιπολίτευσης, προσέφυγαν στην πρεσβεία της Αργεντινής τον Μάρτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.