ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Βρετανικό Eργατικό Κόμμα: «Η έξοδος από την ΕΕ είναι οριστική – Δεν θέλουμε να ανοίξουμε παλιές πληγές»

Μόνο 1 στις 3 επιχειρήσεις θέλουν επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας του BREXIT

Βρετανικό Eργατικό Κόμμα: «Η έξοδος από την ΕΕ είναι οριστική – Δεν θέλουμε να ανοίξουμε παλιές πληγές»

Το Εργατικό Κόμμα επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για την οριστική έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τονίζοντας ότι «αποφεύγει να ξανανοίξει παλιές πληγές».

Ο Τζόναθαν Ρέινολντς, βουλευτής των Εργατικών και υποψήφιος για υπουργός Επιχειρήσεων, επισήμανε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Βρετανικών Εμπορικών Επιμελητηρίων ότι η επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας με την ΕΕ είναι απαραίτητη, ενώ υποστήριξε την πραγματική βελτίωση που είναι εφικτή.

Μια έρευνα από την εταιρία λογιστών Menzies απέδειξε ότι οι βρετανικές επιχειρήσεις διατηρούν διάφορες απόψεις σχετικά με το Brexit. Κάποιες επιθυμούν την αναθεώρηση της συμφωνίας που διαπραγματεύτηκε κατά την περίοδο του Τζόνσον, ενώ άλλες επιδιώκουν την ενσωμάτωση στην ενιαία αγορά της ΕΕ.

Μόνο το 20% των ερωτηθέντων αναγνωρίζει τα εμπόδια που προέκυψαν από το Brexit και περιορίζουν τις διεθνείς τους επεκτατικές δραστηριότητες. Αυτός ο αριθμός αποτελεί ένδειξη της επιθυμίας της μεγάλης πλειοψηφίας των Βρετανών να αποφύγουν την επανένταξη της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η θέση του Εργατικού Κόμματος επικεντρώνεται στην προσπάθεια για μια κτηνιατρική συμφωνία με την ΕΕ για την αποφυγή συνοριακών ελέγχων σε ζωικά προϊόντα και στην αμοιβαία αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων, καθώς και στην εύκολη πρόσβαση για καλλιτέχνες που ταξιδεύουν στην ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί οι λόγοι εξηγούν την αντίθεση του μεγάλου μέρους των Βρετανών πολιτών προς την επανενταξη της χώρας τους στην ΕΕ, αντικατοπτρίζοντας πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές ανησυχίες που προκάλεσαν την αρχική απόφαση για το Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.