Εν τω μεταξύ, το 90% των «καταγγελιών» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι από... συγχωριανούς που έμειναν εκτός επιδοτήσεων!

Βρετανία: Χειροπέδες στον βουλευτή των Εργατικών Νταν Νόρις για βιασμό και σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων

Το Εργατικό Κόμμα τον έθεσε σε αναστολή

Βρετανία: Χειροπέδες στον βουλευτή των Εργατικών Νταν Νόρις για βιασμό και σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος στη Βρετανία, Νταν Νόρις, συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση κατά ανηλίκων.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του έπειτα από έφοδο στην κατοικία του, ενώ το Εργατικό Κόμμα τον έθεσε άμεσα σε αναστολή.

Η έρευνα αφορά αδικήματα κυρίως από τη δεκαετία του 2000, καθώς και μία πρόσφατη καταγγελία για βιασμό.

Οι αρχές κάνουν λόγο για «ενεργή και ευαίσθητη έρευνα».

Σημειώνεται πως ο Ν.Νόρις εξελέγη στις τελευταίες εκλογές κερδίζοντας την έδρα του North East Somerset από τον Τζέικομπ Ρις Μογκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.