ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Ν.Βανς: «Η απόφαση για την συνέχιση του πολέμου αφορά τους Ουκρανούς αλλά είναι ήδη πολύ εξαντλημένοι»

«Οι Ουκρανοί δεν έχουν κόσμο, δεν έχουν όπλα, δεν έχουν χρήματα» είπε ο Τ.Ν.Βανς

Υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τ.Ν.Βανς: «Η απόφαση για την συνέχιση του πολέμου αφορά τους Ουκρανούς αλλά είναι ήδη πολύ εξαντλημένοι»

«Η Ουκρανία μπορεί να χρειαστεί να παραδώσει τα εδάφη της για να τερματίσει τον πόλεμο με τη Ρωσία», δήλωσε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς. 

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ οι Ουκρανοί θα λάβουν «ειδοποίηση» παύσης στρατιωτικής βοήθειας και εχθροπραξιών.

Στη συνέχεια, ο Τζέι Ντι Βανς δήλωσε ότι «Η απόφαση για την συνέχιση του πολέμου αφορά τους Ουκρανούς αλλά είναι ήδη πολύ εξαντλημένοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Ουκρανοί δεν έχουν κόσμο, δεν έχουν όπλα, δεν έχουν χρήματα» κατέληξε ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.