ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Ζ.Μπαρντελά: «Αν εκλεγώ θα είμαι πρωθυπουργός όλων»

«Καλώ όλους τους Γάλλους που θέλουν να ανακάμψει η Γαλλία για να κερδίσει το κόμμα μας απέναντι σε όσους θέλουν να καταστρατηγήσουν τις αξίες μας» ανέφερε

Ζ.Μπαρντελά: «Αν εκλεγώ θα είμαι πρωθυπουργός όλων»

Ο υποψήφιος πρωθυπουργός της Λεπέν Ζορντάν Μπαρντελά έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τα exit polls που δείχνουν νίκη της Εθνικής Συσπείρωσης.

Τα exit poll και οι πρώτες εκτιμήσεις αποτελέσματος για τις γαλλικές εκλογές δείχνουν νίκη της Εθνικής Συσπείρωσης της Λεπέν με 33 με 34%.

Μπαρντελά: Θα είμαι ο πρωθυπουργός όλων

«Καλώ όλους τους Γάλλους που θέλουν να ανακάμψει η Γαλλία για να κερδίσει το κόμμα μας απέναντι σε όσους θέλουν να καταστρατηγήσουν τις αξίες μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την επόμενη Κυριακή, αν εκλεγώ, θα είμαι ο πρωθυπουργός όλων των Γάλλων θα σέβομαι τον διάλογο θα είμαι αυτός που θα θέσω σε προτεραιότητα τη βελτίωση της αγοραστικής δύναμης, θα είμαι ο πρωθυπουργός της συγκατοίκησης που θα σέβεται το αξίωμα του προέδρου. Σήμερα είμαστε στον πρώτο γύρο και ο δεύτερος γύρος θα είναι καθοριστικός. Σε όλους τους Γάλλους λέω ότι θα είμαι πάντοτε ο θεματοφύλακας των ελευθεριών σας και αυτός που μας ενώνει όλους. Ηρθε η ώρα να ηγηθούν πολιτικοί που σας αγαπούν και σας σέβονται όπως αγαπούν και τη Γαλλία.
Η Γαλλία και η Δημοκρατία θα πρέπει να νικήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.