ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δολοφόνος με την βαλίστρα: Ψάχνουν το κίνητρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο δράστης

Σκότωσε την 25χρονη πρώην του, την 28χρονη αδελφή της και την 61χρονη μητέρα τους

Δολοφόνος με την βαλίστρα: Ψάχνουν το κίνητρο – Σε σοβαρή κατάσταση ο δράστης

Σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, είναι ο 26χρονος Κάιλ Κλίφορντ, δράστης της τριπλής δολοφονίας στο Λονδίνο, σκοτώνοντας την 25χρονη πρώην του, την 28χρονη αδελφή της και την 61χρονη μητέρα τους ενώ μετά προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με τη βαλλίστρα, σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Μάλιστα, ο Κλίφορντ, όταν συνελήφθη μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί, μεταφέρθηκε με φορείο από το νεκροταφείο όπου τον εντόπισαν. Σημειώνεται πως ο 26χρονος πρώην στρατιωτικός δεν έχει ανακριθεί ακόμα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του. Ο Κλίφορντ είναι σε νοσοκομείο του Λονδίνου όπου δέχεται την απαιτούμενη φροντίδα ώστε να μπορέσουν να τον ανακρίνουν ενώ στο μεταξύ εξετάζεται η βαλλίστρα που βρέθηκε.

Ψάχνουν να βρουν το κίνητρό του

«Στοχευμένες» ήταν σύμφωνα με την αστυνομία οι δολοφονίες των τριών γυναικών της οικογένειας του σχολιαστή του BBC, Τζον Χαντ, της 61χρονης Κάρολ και των παιδιών της, της 28χρονης Χάνα και της 25χρονης Λουίζ, από τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ.

Παρόλα αυτά το κίνητρο του 26χρονου που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας παραμένει άγνωστο μολονότι πληροφορίες τον θέλουν να είχε σχέση με την 25χρονη Λουίζ, η οποία εμφανίζεται να είχε χωρίσει επεισοδιακά μαζί του.

Ο Κλίφορντ, με καταγωγή από το Ένφιλντ στο νότιο Λονδίνο, εργαζόταν, όπως μεταδίδει το Sky News, ως security έχοντας υπηρετήσει παλαιότερα για έναν χρόνο στον βρετανικό στρατό, το 2022. Όπως μεταδίδει η Daily Μail ο Κλίφορντ παραιτήθηκε επειδή δεν εντυπωσίασε τους ανωτέρους του.

Γυναίκα που μεγάλωσε μαζί του στο Ένφιλντ λέει ότι «πάντα έμοιαζε νορμάλ και καλό παιδί. Δεν είχε δώσει ποτέ σημάδια ότι είναι περίεργος ή επιθετικός».

Την ίδια ώρα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν ότι ο μεγαλύτερος αδελφός του Κλίφορντ, ο 30χρονος Μπράντλεϊ, εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τη δολοφονία του 18χρονου Σόμπχαν Καν ο οποίος μαζί με τον 19χρονο Τζάσουα Φράνσις είχαν προκαλέσει ζημιές στην Mustang του μεγαλύτερου των αδερφών Κλίφορντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δικαστήριο που τον καταδίκασε το 2018, κατατέθηκε ότι ο Μπράντλεϊ Κλίφορντ, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καταδίωξε με το αυτοκίνητό του το σκούτερ στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, τους χτύπησε και γρονθοκόπησε εννέα φορές τον 18χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.