ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Μασκ: «Αν οι ΗΠΑ επιτρέψουν πλήγματα βαθιά στην ρωσική επικράτεια θα έχουμε Γ’ ΠΠ»

«Έχω πολύ άσχημο προαίσθημα»

Ε.Μασκ: «Αν οι ΗΠΑ επιτρέψουν πλήγματα βαθιά στην ρωσική επικράτεια θα έχουμε Γ’ ΠΠ»

Ο ιδιοκτήτης του Χ και της Tesla, Έλον Μασκ, προειδοποίησε πως αν οι ΗΠΑ επιτρέψουν να πραγματοποιηθούν ουκρανικά χτυπήματα με δυτικά όπλα βαθιά στο ρωσικό έδαφος, θα ξεσπάσει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας μήνυμα ακολούθου του, ο οποίος μίλησε για τις συνέπειες μίας τέτοιας απόφασης εκ μέρους της αμερικανικής κυβέρνησης, ο Mασκ είπε: «Αυτό είναι σίγουρα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση» και πρόσθεσε ότι «έχει ένα πολύ άσχημο προαίσθημα γι’ αυτό».

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Άντονι Μπλίνκεν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν η πιθανότητα να δοθεί άδεια στο Κίεβο να χτυπήσει στόχους βαθιά μέσα στην επικράτεια της Ρωσίας.

Ο Μπλίνκεν πρόσθεσε ότι επρόκειτο να αναφέρει τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Προηγουμένως είχε σημειωθεί ότι η Ουάσιγκτον είναι απίθανο να λάβει μια απόφαση άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα βαθιά στη Ρωσία πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Έγινε επίσης γνωστό ότι ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι παρέδωσε στον Μπλίνκεν ένα σχέδιο χρήσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς για να χτυπήσει τη Ρωσία.

Παρείχε δε κατάλογο πιθανών στόχων στη χώρα.

Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου του Ρώσου προέδρου Ν.Πεσκόφ, οι πληροφορίες ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να σκέφτονται την άρση των περιορισμών για την Ουκρανία είναι απλώς μια κάλυψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σίγουρος ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.