ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...

Ε.Μοράλες: Κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και σωματεμπόριο ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

Ε.Μοράλες: Κατηγορείται για βιασμό ανήλικης και σωματεμπόριο ο πρώην πρόεδρος της Βολιβίας

Σωρεία κατηγοριών έρχονται στην επιφάνεια για τον τέως πρόεδρο της Βολιβίας, καθώς ο Έλβο Μοράλες κατηγορείται μεταξύ άλλων για τον βιασμό μιας ανήλικης και για εμπόριο λευκής σαρκός.

Μάλιστα, δικαστήριο της χώρας προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του τέως προέδρου της χώρας, ο οποίος φέρεται να άφησε έγκυο το 15χρονο θύμα του!

Ο Έλβο Μοράλες ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της Βολιβίας από το 2006 έως το 2019, κατηγορείται και για σωματεμπορία με τα τοπικά μέσα να αναφέρουν ότι ηγείτο ενός Βολιβιανού κυκλώματος που δρούσε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τον Μοράλες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τους γονείς της 15χρονης η οποία φημολογείται πως ήταν μέλος της κομματικής του νεολαίας.

Ο λόγος για την σύλληψή τους είναι πως στην Βολιβία, ο βιασμός συνιστά ένα ιδιωτικό έγκλημα που ερευνάται μόνο όταν υπάρχει καταγγελία από τους γονείς του θύματος.

Εκείνοι όμως για τους δικούς τους λόγους, οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, δεν προσήλθαν ποτέ να το καταθέσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως ο εισαγγελέας της Tarija που άνοιξε αυτεπάγγελτα και εκ νέου την υπόθεση, ζήτησε να συμπεριληφθούν στις κατηγορίες  και η εμπορία ανθρώπων, διότι υπάρχουν υποψίες πως οι γονείς του κοριτσιού την έγραψαν στη νεολαία του με στόχο την πολιτική πρόοδο και το προσωπικό τους όφελος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.