ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Ράμα: «Τα τουρκικά drones του αλβανικού στρατού θα είναι οπλισμένα και έτοιμα ακόμα και για πόλεμο»

Μετά την συμφωνία για την προμήθεια ΤΒ-2 Bayraktar

Ε.Ράμα: «Τα τουρκικά drones του αλβανικού στρατού θα είναι οπλισμένα και έτοιμα ακόμα και για πόλεμο»

Υπογράφηκε η συμφωνία για την αγορά του στόλου των τουρκικών drones Bayraktar, της υψηλότερης τεχνολογίας πτήσης για στρατιωτικές, αστυνομικές και πολιτικές αποστολές, από την Αλβανία.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, αυτά τα drones θα λειτουργούν για την εθνική ασφάλεια, στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παράνομης καλλιέργειας χασίς, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και στην προστασία της επικράτειας.

Στο μεταξύ, στην ομιλία του ο πρωθυπουργός Ράμα είπε ότι τα τρία drones που θα φτάσουν πρώτα θα είναι πλήρως οπλισμένα και έτοιμα για κάθε περίσταση.

«Τα τρία drones που θα έρθουν πρώτα θα είναι οπλισμένα και έτοιμα για κάθε περίσταση, όταν και όπου χρειαστεί, και ελπίζω να μην συμβεί ποτέ, αλλά δεν ζούμε σε πολύ ασφαλείς περιόδους» σημείωσε ο Ράμα προσθέτοντας ότι σε περίπτωση απειλής της εθνικής ασφάλειας θα είναι έτοιμα για πόλεμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα drones, σύμφωνα με τον Ράμα, θα είναι έτοιμα για ένα πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων που θα είναι αρκετά επωφελείς για τη χρηστή διακυβέρνηση στη χώρα, για το κράτος δικαίου, για την εξασφάλιση της περιουσίας και ομοίως για άτομα που ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο λόγω καταστάσεων πολιτικής προστασίας και έκτακτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.