ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Εγκλωβισμένος οδηγός καταγράφει την τροπή του τυφώνα Μίλτον και ζητάει βοήθεια (βίντεο)

Ο τυφώνας Μίλτον συνεχίζει την καταστροφική του πορεία

Εγκλωβισμένος οδηγός καταγράφει την τροπή του τυφώνα Μίλτον και ζητάει βοήθεια (βίντεο)

Tον απόλυτο φόβο έζησε ένας οδηγός στη Φλόριντα, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο εγκλωβίστηκε στο όχημά του,τη στιγμή που ο τυφώνας Μίλτον σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στις ακτές της πολιτείας των ΗΠΑ.

Ο τρομοκρατημένος άνδρας καταγράφει με το κινητό του την άγρια φορά που έχει πάρει ο καιρός, περιγράφοντας παράλληλα όσα βλέπει να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.

Σύντομα όμως, η κακοκαιρία παίρνει χειρότερη τροπή και από το εσωτερικό του αυτοκινήτου ακούγονται τα συντρίμμια που το χτυπούν μανιωδώς.

Ωστόσο, ο τρόμος του οδηγού γίνεται ακόμα μεγαλύτερος, όταν ένα σπασμένο δέντρο πέφτει στο παράθυρο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει να καλεί σε βοήθεια!

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.