Νέες δημοσκοπήσεις έρχονται στην επιφάνεια στο πλαίσιο των αμερικανικών εκλογών για να δείξουν την αυξανόμενη δημοφιλία του υποψήφιου για την ηγεσία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως ανακοίνωσε η Rasmussen Reports η οποία έδωσε και στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 48% των ερωτηθέντων είναι έτοιμο να υποστηρίξει τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ το 46% τάσσεται υπέρ της Χάρις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη στις αρχές του Οκτωβρίου, συμμετείχαν περισσότεροι από 2.200 Αμερικανοί ψηφοφόροι μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου.

Παράλληλα, υπάρχει και ένα 6% που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει αν και οι τάσεις των προτιμήσεων που καταγράφηκαν στις απαντήσεις τους, φαίνεται ότι τείνουν προς τον Τραμπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Rasmussen Reports που είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχαν δείξει ότι το 47% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε την Χάρις, δείχνοντας ότι η υποψήφια πρόεδρος με το κόμμα των Δημοκρατικών μετά από ένα μήνα, έχασε μία μονάδα.