ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Έλον Μασκ: «Μπάιντεν και Χάρις είναι μαριονέτες – Στην Καμάλα αν δεν της πουν τι να πει τα χάνει»!

«Υπάρχει μία σκιώδης κυβέρνηση πίσω από την διακυβέρνηση Μπάιντεν»

Έλον Μασκ: «Μπάιντεν και Χάρις είναι μαριονέτες – Στην Καμάλα αν δεν της πουν τι να πει τα χάνει»!

Ο Έλον Μασκ μιλώντας σε κατάμεστη αίθουσα στο Ρίντλεϊ της Πενσυλβάνιας, είπε πως υπάρχει μία «σκιώδης κυβέρνηση» πίσω από την κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις, η οποία είναι αυτή που πραγματικά εξουσιάζει τις ΗΠΑ και χαρακτήρισε τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο ως μαριονέτες!

Είπε μάλιστα πως η Χάρις εάν δεν της πουν τι ακριβώς να πει τα χάνει και λέει ασυναρτησίες!

Η ομιλία του Νοτιοαφρικανού δισεκατομμυριούχου έγινε λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές της 5η Νοεμβρίου και είχε διάρκεια 55 λεπτών.

Ο ίδιος έστειλε στην κόλαση όποιον αντιτίθεται στην ελευθερία του λόγου, στο Σύνταγμα και στα ασφαλή σύνορα.

«Μου έχουν πει κατά καιρούς ότι αυτές είναι, δεξιές αξίες. Λέω: «Είστε τρελοί;» Αυτές είναι κυριολεκτικά οι θεμελιώδεις αξίες που έκαναν την Αμερική αυτό που είναι σήμερα. Και όποιος είναι ενάντια σε αυτά τα πράγματα είναι ουσιαστικά αντιαμερικανός. Και στο διάολο μαζί τους!».

Ένας πολίτης ρώτησε τον Έλον Μασκ: «Πιστεύετε ότι υπάρχει μια σκιώδης κυβέρνηση πίσω από την κυβέρνηση Μπάιντεν-Χάρις;»

Ο Μασκ απάντησε:

«Δεν είναι ο Μπάιντεν. Το ξέρουμε, είναι γεγονός. Μα ο τύπος έχει μόλις δύο λειτουργικούς νευρώνες».

Και αναφερόμενος στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις είπε:

«Μόλις αντικατέστησαν την μαριονέτα Μπάιντεν με την μαριονέτα Καμάλα, προφανώς. Εάν σταματήσουν να τις λένε τι θα πει στις ομιλίες της, τότε η μαριονέτα απλά τα χάνει».

Ο Μασκ είπε ότι πιστεύει ότι: «Δεν υπάρχει ένας “άρχοντας των μαριονετών” αλλά ίσως χίλιοι ή πολλοί».

Πριν λίγες μέρες ένας υποστηρικτής των Ρεπουμπλικάνων ρώτησε τον Μασκ αν πιστεύει ότι ο Τζορτζ Σόρος είναι «κακός», με τον Μασκ να απαντάει με ένα ξεκάθαρο «Ναι».

Είπε ότι ο Σόρος είναι «ειλικρινά μισάνθρωπος» και ότι «για κάποιον που ισχυρίζεται ότι κάνει καλό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Γκρεμίζει τον ιστό της κοινωνίας».

Η αναφορά αυτή έγινε γιατί ο Τζορτζ Σόρος θεωρείται ένας από τους βασικότερους υποστηρικτές της παράνομης μετανάστευσης η οποία όπως έχει ξεκάθαρα αποδεχτεί όντως διαλύει τις κοινωνίες σε όλα τα κράτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.