ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ενδιάμεσες εκλογές – ΗΠΑ: Ο Ρεπουμπλικάνος Μεχμέτ Οζ «παίρνει» την Πενσυλβάνια

Έχει 52% έναντι του Τζον Φέτερμαν που έχει 42%

Ενδιάμεσες εκλογές – ΗΠΑ: Ο Ρεπουμπλικάνος Μεχμέτ Οζ «παίρνει» την Πενσυλβάνια

Ο Ρεπουμπλικανός Μεχμέτ Οζ, όπως όλα δείχνουν κερδίζει τον Δημοκρατικό Τζον Φέτερμαν, με αποτέλεσμα να «πάρει» την Πενσυλβάνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα, ο Μεχμέτ Οζ έχει ποσοστό 52%, έναντι του 42% που έχει ο Τζον Φέτερμαν.

Pennsylvania voters who are white and hold no college degree on who they support for the Senate.

Οι υποστηρικτές του Φέτερμαν, από την άλλη πλευρά, είναι πιο ενθουσιώδεις με τον υποψήφιο τους — ποσοστό 51%. Voter enthusiasm in the 2022 Pennsylvania Senate race.

Αυτό συγκρίνεται με μόνο το 40% που δηλώνει ενθουσιασμένος για τον Oz. Pennsylvania voters worried about life for future generations, Fox News analysis shows

Η Πενσυλβάνια ήταν μια από τις πιο αμφιλεγόμενες το 2020.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων μέχρι στιγμής λέει ότι είναι σίγουροι ότι οι ψήφοι τους θα μετρηθούν με ακρίβεια. Pennsylvania voters on whether they're confident votes will be counted accurately.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.