ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Εντυπωσιακές εικόνες: Ο πλανήτης υποδέχεται το 2024 με πυροτεχνήματα και φαντασμαγορικές τελετές

Αρκετές χώρες υποδέχθηκαν ήδη τη νέα χρονιά

Εντυπωσιακές εικόνες: Ο πλανήτης υποδέχεται το 2024 με πυροτεχνήματα και φαντασμαγορικές τελετές

Με πυροτεχνήματα, φαντασμαγορικές τελετές και με την ελπίδα το 2024 να είναι μία χρονιά ελπίδας για ειρήνη και ευημερία, ο πλανήτης αποχαιρετά τον παλιό χρόνο.

Το πρώτο «αντίο» στο 2023 έγινε από το Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όπου τα πυροτεχνήματα εκτοξεύτηκαν από τον υψηλότερο πύργο της, το Sky Tower.

Τη σκυτάλη για την αλλαγή έλαβε η Αυστραλία, με μία εντυπωσιακή γιορτή πυροτεχνημάτων να μαγνητίζει τα βλέμματα. Τα χρώματα από τα βεγγαλικά φάνηκαν από την εντυπωσιακή γέρφυρα του Σίδνεϊ, Harbour Bridge και την Όπερα. Η διαδικασία εκτόξευσης πυροτεχνημάτων διήρκεσε 12 λεπτά.

Το ρολόι έδειξε 12 τα μεσάνυχτα, 1.1.24, σε περιοχές της Ασίας, την Ιαπωνία, τη Νότια και Βόρεια Κορέα. Λίγο αργότερα η αλλαγή έγινε και στο Χονγκ Κονγκ με μουσικές και πυροτεχνήματα από το Victoria Harbour.

Σε ρυθμό έλευσης νέου έτους «χόρεψαν» και η Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, το Ανόι του Βιετνάμ και η Τζακάρτα της Ινδονησίας.

Την αλλαγή υποδέχθηκαν στη συνέχεια Μπανγκλαντές και Νεπάλ όπως και Ινδία και Σρι Λάνκα. Σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, χωρίς πυροτεχνήματα κι εντυπωσιακές τελετές, σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς τον λαό της Παλαιστίνης, το Πακιστάν γιόρτασε την έλευση του νέου έτους.

Ο λιτός εορτασμός στο Πακιστάν 

Οι εορτασμοί στη Σρι Λάνκα 

Οι εορτασμοί στο Δελχί 

Οι εορτασμοί στο Νεπάλ

Οι εορτασμοί Μπανγκλαντές

Οι εορτασμοί στην Τζακάρτα

Οι εορτασμοί στο Ανόι

Οι εορτασμοί στη Μπανγκόκ

Οι εορτασμοί στο Χονγκ Κονγκ

https://twitter.com/SkyNews/status/1741490069498634744?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1741490069498634744%7Ctwgr%5Ed911a4b126630de47a3dc9bf6da3dcc9dd9d408b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1451234%2Fo-planitis-upodehetai-to-2024-fadasmagorika-video-apo-tin-allagi-hronias-se-hong-kong-nepal-kai-india%2F

Οι εορτασμοί στη Σεούλ

Οι εορτασμοί στο Σίδνεϊ

Οι εορτασμοί στη Νέα Ζηλανδία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.