ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Έπαθε το σοκ της ζωής της: 32χρονη ανακάλυψε πως ο σύντροφός της ήταν ο βιολογικός της αδελφός

«Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποιον και να νιώσω άμεση έλξη και οικειότητα»

Έπαθε το σοκ της ζωής της: 32χρονη ανακάλυψε πως ο σύντροφός της ήταν ο βιολογικός της αδελφός

Μια 32χρονη γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωή της, όταν ανακάλυψε ότι ο μακροχρόνια σύντροφός της ήταν στην πραγματικότητα ο αδερφός της.

Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα καθώς δεν πρόκειται απλώς για κάποιον ετεροθαλή αδελφό, αλλά για τον κανονικό της αδελφό.

Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση στο Reddit, έγραψε: «Μόλις ανακάλυψα ότι βγαίνω με τον βιολογικό μου αδελφό εδώ και έξι χρόνια. Είμαι 30 ετών και ο αδελφός μου είναι 32 ετών.

Θα τον αποκαλώ απλώς «φίλο» γιατί όλο αυτό είναι πολύ περίεργο. Νιώθω περίεργα γι’ αυτό. Υιοθετήθηκa από μωρό, αλλά δεν ήξερα ότι ήμουν υιοθετημένη μέχρι που πήγα στο λύκειο».

Συνέχισε να εξηγεί ότι ούτε εκείνη ούτε ο φίλος/αδελφός της γνώριζαν ότι είχαν υιοθετηθεί μέχρι το λύκειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, μάλιστα, είπε ότι η σχέση τους ήταν και είναι υπέροχη, γράφοντας: «Καταλάβαμε ο ένας τον άλλον πολύ γρήγορα. Μας έλκυσε ο ένας τον άλλον γρήγορα. Ποτέ δεν έχω γνωρίσει κάποιον και να νιώσω άμεση έλξη και οικειότητα. Τώρα ξέρω ότι η άνεση και η οικειότητα οφείλεται στο ότι είναι αδελφός μου. Όχι ο ετεροθαλής αδελφός μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Εσείς τι λέτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.