Σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τον χώρο των Δημοκρατικών και να ενισχύσει την δημοφιλία της στο αμερικανικό ανδρικό κοινό, η Καμάλα Χάρις «βγάζει από την πολιτική ναφθαλίνη» τον Μπάρακ Ομπάμα για να την επαινέσει σε ομιλίες του.

Πράγματι, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ σε πρόσφατη ομιλία του κάλεσε τους Αμερικάνους ψηφοφόρους να στραφούν υπέρ της Καμάλα, εστιάζοντας κυρίως στο ανδρικό κοινό, καθώς η υποψήφια πρόεδρος εξακολουθεί να δυσκολεύεται στο να τους πείσει να την ψηφίσουν, όπως δείχνουν τελευταίες δημοσκοπήσεις.

«Λυπάμαι, κύριοι. Το έχω παρατηρήσει αυτό κυρίως με κάποιους άνδρες που μοιάζει να πιστεύουν ότι η συμπεριφορά του Τραμπ, με τον εκφοβισμό και την υποτίμηση των ανθρώπων, είναι ένδειξη δύναμης. Είμαι εδώ για να σας πω ότι αυτό δεν είναι πραγματική δύναμη.

Η πραγματική δύναμη είναι να βοηθάς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να υψώνεις το ανάστημά σου για αυτούς που δεν μπορούν να το πράξουν μόνοι τους. Αυτό θα πρέπει να θέλουμε για τις κόρες και τους γιους μας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μέρος αυτού με κάνει να πιστεύω, και μιλάω απευθείας στους άνδρες, ότι απλώς δεν σας αρέσει η ιδέα να έχετε μια γυναίκα πρόεδρο και βρίσκετε άλλες εναλλακτικές και λόγους για αυτό» υποστήριξε ο Ομπάμα.