ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυστρία: Νέα Επίτροπο για τον επαναπατρισμό των παράνομων μεταναστών προτείνει το FPÖ

Η πρόταση αποσκοπεί στην αποσυμφόρηση των ευρωπαϊκών χωρών από τον υπερβολικό αριθμό μεταναστών

Αυστρία: Νέα Επίτροπο για τον επαναπατρισμό των παράνομων μεταναστών προτείνει το FPÖ

Η Αυστρία προχωρά σε μια ιστορική κίνηση προτείνοντας την Susanne Fürst, βουλευτή της δεξιάς παράταξης FPÖ, ως την πρώτη Επίτροπο Επανεισδοχής στην ΕΕ.

Η FPÖ, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στις πρόσφατες εκλογές, αυξάνει τις προσπάθειες της για επαναπροώθηση εκατομμυρίων μεταναστών σε ολόκληρη την ΕΕ.

Η Susanne Fürst, μια εξέχουσα φιγούρα της FPÖ και δικηγόρος από το Λιντς, έχει διατελέσει βουλευτής στο Εθνικό Συμβούλιο από το 2017 και είναι γνωστή για την έντονη πολιτική της δράση υπέρ των αυστηρών μεταναστευτικών πολιτικών.

Έχει αναδειχθεί σε πιθανή μελλοντική υποψήφια για την καγκελαρία, αποτελώντας μια ενοποιητική φιγούρα εντός του κόμματος.

Με την πρότασή της, η Αυστρία επιδιώκει να προωθήσει αυστηρότερες πολιτικές επανεισδοχής, αποσκοπώντας στην αποσυμφόρηση των ευρωπαϊκών χωρών από τον υπερβολικό αριθμό μεταναστών.

Οι προσπάθειες της FPÖ και της Fürst αντικατοπτρίζουν την αυξανόμενη δυσαρέσκεια του αυστριακού λαού προς τις τρέχουσες μεταναστευτικές πολιτικές της ΕΕ και την επιθυμία για περισσότερη εθνική αυτονομία στις αποφάσεις αυτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα στρατηγική της Αυστρίας αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τάσης στην Ευρώπη, όπου χώρες επιδιώκουν να ανακτήσουν τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών και να διασφαλίσουν την εθνική τους κυριαρχία​. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.