ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

ΕΕ: Αδιαφορία από την Ουγγαρία για τη μεταφορά της συνόδου από τη Βουδαπέστη στις Βρυξέλλες

Ο Μπορέλ μεταφέρει τη σύνοδο για να επικρίνει «συμβολικά» τις ενέργειες του Όρμπαν

ΕΕ: Αδιαφορία από την Ουγγαρία για τη μεταφορά της συνόδου από τη Βουδαπέστη στις Βρυξέλλες

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερ Σιγιάρτο, δήλωσε αδιάφορος σχετικά με την απόφαση του Ύπατου Εκπροσώπου της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ, να μεταφέρει τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ από τη Βουδαπέστη στις Βρυξέλλες.

Αυτή η κίνηση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη στάση της Ουγγαρίας στην προεδρία της ΕΕ, ιδίως μετά τις συνομιλίες του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Αμερικανό προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σιγιάρτο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μου ήταν το ίδιο πράγμα στην αρχή και μου είναι το ίδιο πράγμα τώρα» υπονοώντας ότι η αλλαγή του τόπου της συνόδου δεν τον επηρεάζει​​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπορέλ εξήγησε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη διότι δεν υπήρχε συναίνεση μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ για τη συμμετοχή τους στη σύνοδο στη Βουδαπέστη, λόγω της προσέγγισης του Όρμπαν προς τη Ρωσία, η οποία υπόκειται σε κυρώσεις από την ΕΕ λόγω της επέμβασής της στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.