ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φειδίας Παναγιώτου: Ρώτησε «τι έκανα λάθος μέχρι τώρα;» και τον «έστησαν στον τοίχο»

«Τα πάντα» η πιο επιεικής απάντηση

Φειδίας Παναγιώτου: Ρώτησε «τι έκανα λάθος μέχρι τώρα;» και τον «έστησαν στον τοίχο»

Δεν βγήκε σε καλό στον Κύπριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου η ερώτηση που έκανε με ανάρτησή του στο Χ για το ποια ήταν τα λάθη που έχει κάνει μέχρι σήμερα με αφορμή τη συμπλήρωση 3 μηνών παρουσίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Σας είπα από την αρχή ότι θα κάνω πολλά λάθη αλλά ο σκοπός είναι να κάνω λάθη και να μαθαίνω από αυτά. Γι’ αυτό κάνω αυτό το βίντεο για να μου πείτε ποια λάθη έχω κάνει ώστε να βελτιωθώ» είπε στην πρόσκλησή του ο YouTuber που κατάφερε να εκλεγεί στην Κύπρο στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Αν κρίνει, πάντως, κανείς από τα σχόλια που ακολούθησαν, ο Φειδίας Παναγιώτου έχει πολλή δουλειά μπροστά του καθώς το επιεικέστερο ήταν «τα πάντα».

Αρκετοί θυμήθηκαν τοποθετήσεις του που έδωσαν λαβή για προπαγάνδα από τους τουρκοκύπριους, τη συνεργασία με τον Τουρκοκύπριο influencer και την παραδοχή «μου έμαθαν μισή ιστορία», τις προκλητικές απαντήσεις σε παιδιά αγνοούμενων.

«Ψάχνω να βρω ένα σωστό», «πες μας τι έκανες σωστό;» «μελετούμε και μετά μιλάμε», «δεν έκανες λάθος, ΕΙΣΑΙ το λάθος» ήταν ορισμένα από τα σχόλια.

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε ο Φειδίας Παναγιώτου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.