ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Γερμανία: Η κυβέρνηση ξόδεψε πάνω από 500.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν το Euro οι υπουργοί

Κυβερνητικά αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για τη μετάβαση στις πόλεις όπου διεξήχθησαν οι αγώνες

Γερμανία: Η κυβέρνηση ξόδεψε πάνω από 500.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν το Euro οι υπουργοί

Σύμφωνα με έρευνα , τα μέλη της ομοσπονδιακής κυβέρνησης της Γερμανίας ξόδεψαν 531.000 ευρώ για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες του Euro.

Ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς αλλά και πολλοί υπουργοί χρησιμοποίησαν κυβερνητικά αεροσκάφη προκειμένου να μεταβούν στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων και να επιστρέψουν κατόπιν στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα το ύψος της δαπάνης να φθάσει τις 531.008,86 ευρώ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας, έπειτα από σχετική ερώτηση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Αριστεράς στην Bundestag, Ζέρεν Πέλμαν.

«Όποιος επιβαρύνει το κράτος με κόστος άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ για έξι υποτιθέμενα επαγγελματικά ταξίδια είναι είτε εντελώς ανεύθυνος είτε εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα πρέπει η πτήση να αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή ταξιδιού για ένα βραδινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση» δήλωσε ο κ. Πέλμαν και άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ότι έχει διαλύσει τους γερμανικούς σιδηροδρόμους, με τα μέλη της να επιλέγουν «προκλητικά» να μετακινούνται αεροπορικώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.