ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Για απαγόρευση εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου από την Ρωσία καλεί την ΕΕ το Βέλγιο

Η Ουγγαρία προβάλλει το τελευταίο διάστημα αντίσταση στην επιβολή περαιτέρω κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση στους ρωσικούς υδρογονάνθρακες

Για απαγόρευση εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου από την Ρωσία καλεί την ΕΕ το Βέλγιο

Το Βέλγιο καλεί την ΕΕ να απαγορεύσει τις εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου από την Ρωσία.

Συγκεκριμένα, προειδοποιεί πως εταιρείες του κλάδου αδυνατούν να σπάσουν μακροπρόθεσμα συμβόλαια εάν δεν υπάρξει συλλογική δράση από πλευράς ΕΕ, δηλώνει η υπουργός Ενέργειας του Βελγίου σήμερα (26.9.2024) στην εφημερίδα Financial Times.

Η ΕΕ πρέπει να «πάει παραπέρα» για να εμποδίσει τις εισαγωγές ρωσικού ΥΦΑ, καθώς εντείνεται η ανησυχία εξαιτίας της αύξησης των εισαγωγών, ανέφερε η Τίνε Βαν ντερ Στράτεν στην εφημερίδα. «Χρειαζόμαστε ευρωπαϊκή προσέγγιση» για το ζήτημα, επέμεινε η υπουργός.

Το Βέλγιο εισήγαγε τη δεύτερη μεγαλύτερη ποσότητα ρωσικού ΥΦΑ μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών το 2023, πίσω μόνο από την Ισπανία, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Kpler που επικαλείται η εφημερίδα. Όμως η Γαλλία οδεύει να ξεπεράσει και τις δύο χώρες αυτές φέτος, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουγγαρία προβάλλει το τελευταίο διάστημα αντίσταση στην επιβολή περαιτέρω κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση στους ρωσικούς υδρογονάνθρακες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.