ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καταπέλτης Πολωνός ευρωβουλευτής για παράνομους μετανάστες: «Δεν θέλουμε τέτοιους “γιατρούς” και “επιστήμονες”– Πάρτε τους εσείς»

«Δεν τους θέλουμε και δεν τους χρειαζόμαστε»

Καταπέλτης Πολωνός ευρωβουλευτής για  παράνομους μετανάστες: «Δεν  θέλουμε τέτοιους “γιατρούς” και “επιστήμονες”– Πάρτε τους εσείς»

Καταπέλτης μέσα στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου ο Πολωνός ευρωβουλευτής Dominik Tarczynski απατώντας στις κατηγορίες για την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική που έχει η χώρα του.

Ο Tarczynski είπε απλά και ξεκάθαρα ότι δεν χρειαζόμαστε κανένα παράνομο μετανάστη «γιατρό» ή «μηχανικό» γιατί πολύ απλά η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο προτρέποντας τους συναδέλφους του  στο ευρωκοινοβούλιο να τους πάρουν αυτοί.

Θα υπάρξει άραγε ποτέ Έλληνας πολιτικός ή και ευρωβουλευτής που να μιλήσει τόσο ξεκάθαρα και με σαφήνεια  για την παράνομη μετανάστευση; Ασφαλώς και όχι.

Είπε ο Πολωνός ευρωβουλευτής:

«Η χαμηλότερη ανεργία είναι στην Πολωνία. Το μεγαλύτερο ΑΕΠ, μετά τον COVID είναι στην Πολωνία. Ένα από τα χαμηλότερα εξωτερικά δημόσια χρέη είναι στην Πολωνία.

Οπότε μην μας  λέτε τις ανοησίες περί δήθεν ανάγκης της μορφωμένης μετανάστευσης. Δεν θέλουμε τους “γιατρούς” σας, δεν θέλουμε τους “μηχανικούς” σας. Πάρτε τους. Πάρτε τους όλους και πληρώστε τους.

Δεν τους χρειαζόμαστε. Ξέρετε γιατί; Γιατί υπάρχουν μηδέν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Πολωνία. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει παράνομη μετανάστευση.

Μην επιχειρείτε επομένως  να κάνετε μάθημα περί Δημοκρατίας, γιατί ξέρουμε τι είναι η Δημοκρατία. Επομένως μάθετε από την Πολωνία γίνετε σαν την Πολωνία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.