ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Με τον Μ.Σχοινά συναντήθηκε στο Στρασβούργο ο Φρέντι Μπελέρης

Φρέντι Μπελέρης και Μαργαρίτης Σχοινάς συζήτησαν τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών

Με τον Μ.Σχοινά συναντήθηκε στο Στρασβούργο ο Φρέντι Μπελέρης

Ο Φρέντι Μπελέρης ξεκίνησε τις συναντήσεις του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά.

Η συνάντηση έγινε σε φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, καθώς ο Μαργαρίτης Σχοινάς ήταν σε άμεση επαφή με τον Φρέντι Μπελέρη, όσο εκείνος ήταν στη φυλακή.

Φρέντι Μπελέρης και Μαργαρίτης Σχοινάς συζήτησαν τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών ως συστατικό στοιχείο της προενταξιακής διαδικασίας για όλες τις υποψήφιες χώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευρώπη ίσον ελευθερία» έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, μετά την συνάντηση. Ειδικότερα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς σημείωσε: «Με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκα στο Στρασβούργο τον Φρέντη Μπελέρη λίγο πριν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα του. Συζητήσαμε τις προτεραιότητες του νέου πολιτικού κύκλου και την σημασία του κράτους δικαίου σε όλες τις υποψήφιες για ένταξη χώρες. Ευρώπη ίσον ελευθερία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.