ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ολλανδία: Το υπουργικό συμβούλιο απαγόρευσε τη χρήση κινητού τηλεφώνου στις συνεδριάσεις

Οι νέοι κανόνες απαιτούν από τους υπουργούς να καταγράφουν πάλι τις σημειώσεις τους σε χαρτί

Ολλανδία: Το υπουργικό συμβούλιο απαγόρευσε τη χρήση κινητού τηλεφώνου στις συνεδριάσεις

Οι Ολλανδοί υπουργοί πρέπει να παραδίδουν τα κινητά τους τηλέφωνα πριν τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου για να αποτρέψουν τον κίνδυνο κατασκοπείας, βάσει νέου κανονισμού που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Ντικ Σχοφ.

Ο Σχοφ απαγόρευσε προληπτικά στις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές με μικρόφωνα, όπως τα smartphones και τα tablets, κάτι που χαρακτήρισε «εντελώς φυσικό».

Ο Σχοφ ήταν προηγουμένως επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας της χώρας.

Σύμφωνα με την υπουργό Εσωτερικών Τζούντιθ Γίτερμαρκ, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τηλέφωνα υπουργών.

«Ο πρωθυπουργός απλώς προνοεί» δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνει το Γερμανικό Πρακτορείο, οι νέοι κανόνες σημαίνει ότι οι υπουργοί πρέπει και πάλι τώρα να κρατούν σημειώσεις σε χαρτί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.