ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Η ΕΕ είναι ένα εργοστάσιο ψεμάτων»

Ο Πέτερ Σιγιάρτο κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για «ουγγροφοβία»

Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Η ΕΕ είναι ένα εργοστάσιο ψεμάτων»

Ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο χαρακτήρισε την ΕΕ ως «εργοστάσιο ψεύδους» για παρεμπόδιση της ειρηνευτικής πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, υποστηρίζοντας τη διακοπή της διαμετακόμισης πετρελαίου και διατυπώνοντας κατηγορίες σχετικά με τη μεταναστευτική πολιτική.

Όπως έγραψε ο Σιγιάρτο στη σελίδα του στο Facebook, η παραγωγικότητα του «εργοστάσιο ψεύδους των Βρυξελλών» δεν παρεμποδίστηκε «ούτε από γεγονότα ούτε από την παραδοσιακή καλοκαιρινή ηρεμία και είναι σαφές ότι οι συνεχείς αστοχίες δεν εμποδίζουν ούτε το έργο του».

«Το εργοστάσιο ψεύδους των Βρυξελλών επιτέθηκε στην ειρηνευτική αποστολή αρχικά μετά τα ταξίδια του Βίκτορ Όρμπαν στο Κίεβο, τη Μόσχα, το Πεκίνο και τη Φλόριντα με αποτέλεσμα δύο χώρες μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, να αντιμετωπίζουν σοβαρές απειλές για τον ενεργειακό εφοδιασμό, μετά από δύο αποτυχίες, το πλήθος των Βρυξελλών βγήκε με άλλο ένα ψέμα, υποστηρίζοντας ότι η Ουγγαρία αφήνει Ρώσους και Λευκορώσους κατασκόπους να εισέλθουν στην ΕΕ.

Έχουμε ήδη εξηγήσει ξεκάθαρα στους εκπροσώπους των χωρών της Βαλτικής γιατί αυτό είναι κραυγαλέο ψέμα, αλλά φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονται για τα γεγονότα, όπως και ο Μάνφρεντ Βέμπερ (επικεφαλής του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στην Ευρώπη» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σιγιάρτο κατηγόρησε επίσης τον επικεφαλής του ΕΛΚ για «ουγγροφοβία» και έγραψε ότι περιμένει να δει τι θα βρει η ηγεσία της ΕΕ, οι χώρες της Βαλτικής ή ο Manfred Weber «για τέταρτη φορά αφού απέτυχαν με το τρίτο ψέμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.