ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Παραιτείται η πρωθυπουργός της Εσθονίας για να αναλάβει καθήκοντα στην ΕΕ

Το κόμμα της Κάλας θα εκλέξει νέο αρχηγό στις 8 Σεπτεμβρίου

Παραιτείται η πρωθυπουργός της Εσθονίας για να αναλάβει καθήκοντα στην ΕΕ

Την παραίτησή της για να αναλάβει καθήκοντα ως η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας υπέβαλε η Εσθονή πρωθυπουργός Κάγια Κάλας, όπως ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της προεδρίας.

Η Κάλας οδήγησε το φιλελεύθερο Μεταρρυθμιστικό της κόμμα σε εκλογικές νίκες το 2019 και το 2023 και είναι επικεφαλής της κυβέρνησης από το 2021.

Θα παραμείνει υπηρεσιακή πρωθυπουργός της Εσθονίας έως ότου εγκριθεί η νέα κυβέρνηση έως τις αρχές Αυγούστου, όπως μετέδωσε το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Εσθονίας ERR.

Το Μεταρρυθμιστικό κόμμα έχει προτείνει τον υπουργό Κλίματος Κρίστεν Μίχαλ για επόμενο πρωθυπουργό της χώρας, ανάλογα με τις διαπραγματεύσεις για τον επανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου με τους κυβερνητικούς εταίρους, το φιλελεύθερο κόμμα Εσθονία 200 και τους Σοσιαλδημοκράτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόμμα της Κάλας θα εκλέξει νέο αρχηγό στις 8 Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.