ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τον πρώην ΥΠΕΞ Σεζουρνέ προτείνει στη θέση του Τιερί Μπρετόν στην Κομισιόν η Γαλλία

Ο δυσλεκτικός, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, Σεζουρνέ προτείνεται σύμφωνα με το Ελιζέ, να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο «με επίκεντρο τα ζητήματα της βιομηχανικής, τεχνολογικής κυριαρχίας και της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας»

Τον πρώην ΥΠΕΞ Σεζουρνέ προτείνει στη θέση του Τιερί Μπρετόν στην Κομισιόν η Γαλλία

Το Ελιζέ ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ως υποψήφιο επίτροπο στο νέο τιμ της ομάδας της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, τον Στεφάν Σεζουρνέ, πρώην υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας.

Ο Σεζουρνέ, πρώην επικεφαλής του κεντρώου κόμματος του Εμανουέλ Μακρόν και πρώην σύντροφος του Γκαμπριέλ Ατάλ, θα αντικαταστήσει τον Τιερί Μπρετόν, που παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά νωρίτερα σήμερα με επιστολή του πετώντας «καρφιά» στην πρόεδρο της Κομισιόν.

Ο δυσλεκτικός, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει, Σεζουρνέ προτείνεται σύμφωνα με το Ελιζέ, να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο «με επίκεντρο τα ζητήματα της βιομηχανικής, τεχνολογικής κυριαρχίας και της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σεζουρνέ ήταν «πρόεδρος της ομάδας Renew [Φιλελευθέρων- στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και πληρούσε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια. Η ευρωπαϊκή του δέσμευση θα του επιτρέψει να εκτελέσει πλήρως αυτή την ατζέντα κυριαρχίας» της ΕΕ, αναφέρει η γαλλική προεδρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.