ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Τρίτη μεγαλύτερη πολιτική ομάδα οι δεξιοί του ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Προσχώρησαν ακόμη 11 ευρωβουλευτές μεταξύ των οποίων η Μαριόν Μαρεσάλ, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν

Τρίτη μεγαλύτερη πολιτική ομάδα οι δεξιοί του ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Έντεκα νέοι ευρωβουλευτές προστέθηκαν στην δεξιά πολιτική ομάδα του ΕCR του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ECR μεταξύ αυτών, είναι η Μαριόν Μαρεσάλ, ανιψιά της Μαρίν Λεπέν.

Η πολιτική ομάδα περνά στην τρίτη θέση αυτήν τη στιγμή με 83 έδρες, αφήνοντας τέταρτο το Renew (φιλελεύθερους) με 80 έδρες, σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Επίσης, το ECR στο οποίο ανήκει επίσης η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι σημειώνει ότι στην πολιτική ομάδα εντάχθηκαν συγκεκριμένοι ευρωβουλευτές και δεν σημαίνει ότι τα κόμματά τους γίνονται αυτόματα μέλη της.

Στην πρώτη θέση μετά τις ευρωεκλογές που διεξήχθησαν 6-9 Ιουνίου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα με 190 έδρες, ακολουθούν οι Σοσιαλιστές με 136, το ECR (ευρωσκεπτικιστές-Δεξιά) με 83, το Renew (φιλελεύθεροι) με 80, το ID (σκληρή δεξιά) με 58, οι Πράσινοι με 51, οι μη εγγεγραμμένοι με 45, η Αριστερά με 39 και οι λοιποί με 38.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι ανεξάρτητοι και «λοιποί» είναι δεξιοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.