ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Ορμπάν: «Η ΕΕ θα λογοδοτήσει για τη φιλοπόλεμη στάση της στην Ουκρανία»

Προειδοποιεί για τις συνέπειες της υποστήριξης του καθεστώτος Ζελένσκι ο Ούγγρος πρωθυπουργός

Β.Ορμπάν: «Η ΕΕ θα λογοδοτήσει για τη φιλοπόλεμη στάση της στην Ουκρανία»

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα θεωρηθεί υπεύθυνη για την υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής της επιλογής.

Ο Όρμπαν τόνισε ότι, αν η Ευρώπη δεν ακολουθήσει μια πολιτική ειρήνης και ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, τότε η ΕΕ θα πρέπει να «παραδεχθεί την ήττα της» και να αναλάβει την ευθύνη για την υποστήριξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Αναφέρθηκε επίσης στο κόστος αυτής της στρατιωτικής επιλογής για την ΕΕ και τις επιπτώσεις που θα έχει για τα κράτη μέλη της.

Ο Όρμπαν έχει επανειλημμένα επικρίνει την υποστήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία, ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει να υποστηρίζει την Ουκρανία μέσω οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας, καθώς και μέσω κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειωτέον πως η ΕΕ έχει διαθέσει συνολικά πάνω από 88 δισεκατομμύρια ευρώ για την υποστήριξη της Ουκρανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.