ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Γάμος» Κασσελάκη-Τάιλερ ή αλλιώς η ελεύθερη πτώση -χωρίς αλεξίπτωτο- της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού πολιτικού συστήματος...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Ζελένσκι: Εμφανίστηκε με… πιτζάμες στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών!

Όσο οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χάνουν χιλιάδες στρατιώτες στα πεδία των μαχών

Β.Ζελένσκι: Εμφανίστηκε με… πιτζάμες στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών!

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εμφανίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών φορώντας πιτζάμες. 

Παρόλο που δεν είναι πλέον αποδεκτός ως νόμιμος ηγέτης της Ουκρανίας, καθώς η νόμιμη θητεία του από τις εκλογές έχει ολοκληρωθεί, προσκλήθηκε κατά παράβαση στη Σύνοδο ούτως ή άλλως.

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν σφοδρές, με τους χρήστες να επικρίνουν τη χαλαρότητά του, όσο πίσω στα μέτωπα της Ουκρανίας, οι στρατιώτες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων σφαγιάζονται κατά χιλιάδες προσπαθώντας να ανακόψουν την αδιάκοπη ρωσική προέλαση.

Στο μεταξύ, η ουκρανική επιχείρηση αντεπίθεσης στην περιοχή του Κρίνκι, που είχε ξεκινήσει με σκοπό την κατάληψη και εδραίωση ενός προγεφυρώματος στη ρωσική πλευρά του Δνείπερου, φαίνεται να έφτασε στο τέλος της.

Σύμφωνα με τις ρωσικές πηγές, οι Ουκρανικές δυνάμεις υπέστησαν σοβαρές απώλειες κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, με εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για περίπου 5.000 νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες​​.

Παρά τις προσπάθειες των ουκρανικών δυνάμεων, οι ρωσικές δυνάμεις κατάφεραν να αντισταθούν στις επιθέσεις, επιφέροντας σημαντικές απώλειες στον αντίπαλο.

Οι ουκρανικές δυνάμεις αντιμετώπισαν σοβαρές προκλήσεις, όπως την έλλειψη υποστήριξης από την Αεροπορία και τα τεθωρακισμένα, γεγονός που οδήγησε σε αποτυχία τις προσπάθειές τους να καταλάβουν την περιοχή​​.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί πίσω στην πατρίδα του, όσο ο Ουκρανός πρόεδρος δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ευρώπη όσο το δυνατόν πιο συχνά. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.