ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΥΠΕΞ Ουγγαρίας: «Η διακοπή μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου δεν είναι σχέδιο της Ουκρανίας αλλά της ΕΕ»

Ο Πέτερ Σιγιάρτο κατηγορεί τις Βρυξέλλες για το σχεδιασμό της αναστολής διέλευσης των ρωσικών καυσίμων

ΥΠΕΞ Ουγγαρίας: «Η διακοπή μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου δεν είναι σχέδιο της Ουκρανίας αλλά της ΕΕ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, Πέτερ Σιγιάρτο, δήλωσε ότι η απόφαση για την αναστολή της διέλευσης ρωσικού πετρελαίου προς την Ουγγαρία και τη Σλοβακία σχεδιάστηκε στις Βρυξέλλες και όχι στο Κίεβο, με σκοπό να εκβιάσουν τις χώρες που επιδιώκουν την ειρήνη. 

«Πέρασε πάνω από μια εβδομάδα, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έκανε τίποτα. Υπάρχουν μόνο δύο σενάρια.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είτε είναι πολύ αδύναμη για να κάνει την υποψήφια χώρα (Ουκρανία) να σεβαστεί τα θεμελιώδη συμφέροντα των δύο κρατών μελών της ΕΕ, είτε όλο αυτό εφευρέθηκε όχι στο Κίεβο, αλλά στις Βρυξέλλες, και όχι η ουκρανική κυβέρνηση, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να εκβιάσει τις δύο χώρες που υπερασπίζονται την ειρήνη» δήλωσε ο κορυφαίος διπλωμάτης.

Κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αδράνεια και απαίτησε απαντήσεις από την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αναφορικά με την ευθύνη της στην απόφαση αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αναστολή της διέλευσης του πετρελαίου υπονομεύει την ενεργειακή ασφάλεια της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.