ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φλόριντα: Tesla τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε πλημμυρισμένο γκαράζ (βίντεο) 

Η επαφή ενός ηλεκτρικού οχήματος με αλμυρό νερό είναι επικίνδυνη

Φλόριντα: Tesla τυλίχτηκε στις φλόγες μέσα σε πλημμυρισμένο γκαράζ (βίντεο) 

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα Tesla μέσα σε πλημμυρισμένο γκαράζ να πιάνει φωτιά και να τυλίγεται στις φλόγες, επειδή το ηλεκτρικό αμάξι ήρθε σε επαφή με θαλασσινό νερό.

Το περιστατικό έγινε στη Φλόριντα κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Χέλεν» που έπληξε τις ΗΠΑ, μετατρέποντας σε ποτάμια τους δρόμους και αφήνοντας πίσω νεκρούς, αλλά και μεγάλες καταστροφές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post η επαφή ενός ηλεκτρικού οχήματος με αλμυρό νερό είναι επικίνδυνη και μπορεί να οδηγήσει στο παραπάνω περιστατικό.

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν τους ιδιοκτήτες EV με αφορμή την έλευση της κακοκαιρίας, τονίζοντας ότι έπρεπε να λάβουν προφυλάξεις. Συγκεκριμένα, να μη σταθμεύσουν το όχημα μέσα στο σπίτι ή το γκαράζ, αλλά και να είναι τουλάχιστον 50 μέτρα μακριά από οποιοδήποτε εύφλεκτο υλικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σημείωσαν ότι μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας θα έπρεπε να πάνε το αμάξι για έλεγχο σε αντιπροσωπεία, πριν το κυκλοφορήσουν κανονικά στο δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.