ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φρίκη στην Ινδία: Η στιγμή που καθαρίστρια πέφτει από τρεις ορόφους μετά από σπρώξιμο συναδέλφου της (βίντεο)

Η Devi ήταν παντρεμένη μητέρα που ζούσε με την οικογένειά της κοντά στον τόπο του θανάτου της

Φρίκη στην Ινδία: Η στιγμή που καθαρίστρια πέφτει από τρεις ορόφους μετά από σπρώξιμο συναδέλφου της (βίντεο)

Φρίκη προκαλεί ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε την Τρίτη στην Ινδία με μια καθαρίστρια να πέφτει στο κενό και να χάνει τη ζωή της με τραγικό τρόπο.

Η Γκουντίγια Ντέβι έκανε ένα διάλειμμα στο κτίριο Globe Estate στο Dombivli East όταν κάθισε στην άκρη του εσωτερικού μπαλκονιού του τρίτου ορόφου, ενώ συνομιλούσε με φίλους, όπως δείχνει το δραματικό υλικό που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Ένας άντρας φαίνεται να πλησιάζει και να αγκαλιάζει την Ντέβι, η οποία πέφτει προς τα πίσω και πάνω από το περβάζι, πέφτοντας στο κενό. Παράλληλα, ο άντρας μετά βίας κρατιέται για να κρατηθεί στη ζωή, δείχνει το βίντεο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στο Dombivli, το οποίο απέχει περίπου 18 μίλια από τη Βομβάη. Η αστυνομία της Manapada ερευνά το περιστατικό, αλλά δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Devi ήταν παντρεμένη μητέρα που ζούσε με την οικογένειά της κοντά στον τόπο του θανάτου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.