ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Γαλλία: Δασκάλα χτύπησε ένα 3χρονο κορίτσι και το «ψέκασε» με άγνωστο υγρό – «Μαμά βοήθεια» (βίντεο)

Tο περιστατικό καταγράφηκε κρυφά από τη μητέρα ενός άλλου παιδιού

Γαλλία: Δασκάλα χτύπησε ένα 3χρονο κορίτσι και το «ψέκασε» με άγνωστο υγρό – «Μαμά βοήθεια» (βίντεο)

Κατακραυγή στη Γαλλία με μία δασκάλα που βιντεοσκοπήθηκε κρυφά να χτυπάει και να ψεκάζει με υγρό ένα τρίχρονο παιδί μέσα στην τάξη, όπου την ίδια στιγμή το παιδί να φωνάζει την μητέρα του για βοήθεια.

Ποινική έρευνα έχει ξεκινήσει στη Γαλλία μετά την κρυφή βιντεοσκόπηση μιας δασκάλας που χτυπούσε ένα τρίχρονο κορίτσι σε νηπιαγωγείο του Παρισιού.

Φέρεται επίσης να ψέκασε ένα άγνωστο υγρό στο πρόσωπο του μικρού παιδιού καθώς αυτό φώναζε «μαμά!».

Το βίντεο -το οποίο δημοσιοποιήθηκε από δικηγόρο- έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε όλη τη χώρα.

Η φερόμενη επίθεση συνέβη την περασμένη Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς στο σχολείο Frères-Voisins [Αδελφοί-Γείτονες] στο 15ο διαμέρισμα της πόλης.

Γαλλία: Δασκάλα φαίνεται σε βίντεο να χτυπά κορίτσι, τι λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Μια άγνωστη δασκάλα φαίνεται να στέκεται πάνω από το παιδί που ούρλιαζε και έκλαιγε πριν το χτυπήσει στην πλάτη και το κάνει να πέσει στο πάτωμα.

Η Βανέσα Έντμπεργκ, δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς του κοριτσιού, η οποία δημοσίευσε το βίντεο στο X, δήλωσε την Τρίτη:

«Τη χτύπησε στην πλάτη. Αυτό που συνέβη είναι εξαιρετικά σοβαρό».

Υποστηρίζεται επίσης ότι η δασκάλα άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι και «ψέκασε ένα προϊόν αγνώστου ταυτότητας στο πρόσωπό της», πρόσθεσε η κα Έντμπεργκ.

Λέγοντας ότι το κορίτσι και η υπόλοιπη οικογένειά του είναι «εξαιρετικά τραυματισμένοι», η δικηγόρος δήλωσε ότι έχει σταλεί καταγγελία στην αστυνομία και στους εισαγγελείς.

Είπε ότι το περιστατικό καταγράφηκε κρυφά από τη μητέρα ενός άλλου παιδιού, η οποία βρισκόταν στην τάξη όλη την ημέρα.

Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην εφημερίδα Le Parisien:

«Η κόρη μου είχε χτυπηθεί και στο παρελθόν, γι’ αυτό και είχε κρίση και η μητέρα που ήταν εκεί αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει διακριτικά».

Αφού δέχτηκε το χτύπημα, το κοριτσάκι στάλθηκε στη γωνία και συνέχισε να φωνάζει «Μαμά!».

Μετά τον υποτιθέμενο ψεκασμό του υγρού, η δασκάλα ακούγεται να λέει:

«Ορίστε, αισθάνεσαι καλά εκεί;».

Οι γονείς δεν γνώριζαν αρχικά για το βίντεο, αλλά η γυναίκα που το τράβηξε το παρέδωσε μετά από δύο ημέρες, γράφει η Daily Mail.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.